Aloittavalle yritykselle

 • Palaset kohdalleen ja yritys toimintakuntoon

Jätä talousasiasi osaaviin käsiin

Oletko perustamassa uutta yritystä etkä hallitse taloushallinnon asioita? Varmasti ainakin haluat, että yrityksesi talous hoidetaan heti alusta alkaen asiantuntevalla otteella?

Helpota omaa taakkaasi yrityksesi perustamisvaiheessa ja valitse tilitoimisto, joka hoitaa kaikki tarvittavat talousasiat puolestasi, heti perustamisesta lähtien. Tämä säästää aikaasi ja auttaa sinua keskittymään yrityksen toiminnallisiin asioihin.

Henkilökohtaista perehdytystä ja neuvontaa

Jokaisen yrityksen johtohenkilön tulisi tietää edes perusasiat taloushallinnosta. Mikäli sinulla ei aikaisempaa kokemusta näistä ole, perehdytämme sinut. Ymmärrys talousasioista auttaa sinua kehittämään koko yrityksen toimintaa.

Sinulle nimitetään henkilökohtainen talousasiantuntija, joka on taloushallinnon ammattilainen. Häneltä voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, vastaamme kuluvan päivän aikana. Hän myös antaa neuvoja ja nostaa esille kehittämisehdotuksia, joita et välttämättä itse ole ajatellut.

Näin toimimme

 • Maksuton alkukartoitus

  Tutustumme sinuun ja yritykseesi. Arvioimme toimialaa ja käymme läpi yrityksesi tavoitteita. Selvitämme minkälaisia palveluita tarvitset.

  Päätämme käytämmekö sähköistä vai paperista taloushallintoa. Lue sähköisen taloushallinnon hyödyistä.

 • Perehdytys talousasioihin

  Halutessasi tarjoamme sinulle perehdytyksen taloushallinnon perusasioihin.

 • Hoidamme talousasiat puolestasi

  Hoidamme yrityksesi talousasiat kuntoon, jotta uusi yrityksesi on valmis astumaan markkinoille. Voit keskittyä muihin yrityksesi asioihin tietäen, että talousasiasi ovat asiantuntijan hallussa.

 • Kuukausittainen raportointi

  Lähetämme sinulle kuukausittain raportin, jossa kerromme mm. kohdekauden tuloksen ja maksettavaan tai palautukseen oikeuttavan alv:n. Kerromme myös raportissa esille nousseita huomioita.

”Tilietve helpottaa pienyrittäjän arkea, koska he hoitavat hommat ajallaan ja neuvovat. On rauhoittavaa tietää, että heiltä voi kysyä ihan mitä tahansa.”

Funlingua

”Aina ystävällinen ja asiantunteva palvelu! Suosittelen vilpittömästi!”

JAH Partnerit Oy

Varaa aika alkukartoitukseen

© Copyright - Tilietve 2019