Tilitoimiston vaihtajalle

 • Valitse toimisto, joka tarjoaa sinulle hyötyä

Oma-aloitteisesti liiketoimintasi tukena

Haluatko että tilitoimistosi olisi oma-aloitteisesti mukana toiminnassasi? Työskenteleeko nykyinen toimistosi hiljaisesti taustalla lähettäen vain kerran kuukaudessa raportin, josta et saa oikein mitään irti?

Vaadi tilitoimistoltasi enemmän. Valitse tilitoimisto, joka pyrkii oikeasti vaikuttamaan tulokseesi positiivisesti ja etsii keinoja tämän saavuttamiseksi, ei vain istu hiljaa nurkassa. Me tuotamme palveluita, joista molemmat osapuolet hyötyvät.

Passiivisuuden sijasta seuraamme yritystäsi aktiivisesti talouden näkökulmasta. Neuvomme, kommentoimme ja esitämme huomioita, joiden avulla kehität liiketoimintaasi paremmaksi.

Näin toimimme

 • Maksuton alkukartoitus

  Tutustumme yritykseesi, toimialaasi ja käymme läpi tavoitteita. Selvitämme, millainen palvelupaketti yrityksellesi sopii.

  Päätämme käytämmekö sähköistä vai paperista taloushallintoa. Lue sähköisen taloushallinnon hyödyistä!

 • Rutiinien hoitaminen puolestasi

  Jätä taloushallinnon rutiinisi meidän hoidettavaksemme. Voit keskittyä muihin asioihin tietäen, että talousasiasi ovat asiantuntijan hallussa.

 • Kuukausittainen raportointi

  Lähetämme sinulle kuukausittain raportin, jossa kerromme mm. kohdekauden tuloksen ja maksettavaan tai palautukseen oikeuttavan alv:n. Kerromme myös raportista esille nousseita huomioita.

”Tilietve helpottaa pienyrittäjän arkea, koska he hoitavat hommat ajallaan ja neuvovat. On rauhoittavaa tietää, että heiltä voi kysyä ihan mitä tahansa.”

Funlingua

”Aina ystävällinen ja asiantunteva palvelu! Suosittelen vilpittömästi!”

JAH Partnerit Oy

Varaa aika alkukartoitukseen

© Copyright - Tilietve 2019